Even binnenkijken

projecten door keukenmontage kort

Design keuken gerealiseerd door Keukenmontage Kort

Design keuken in Den Haag

In overleg met Keukenarchitect Modest uit Arnhem is deze topkwaliteit keuken gerealiseerd, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals een italiaans White Stone aanrechtblad, de Siemens Topline apparatuur en de Quooker Combi. Het totaalconcept van perfectie is doorgezet in het lichtkunstwerk de “Light Forest” ontwikkeld door APTUM Lighting uit Eindhoven.

 

Designer keuken in Veenoord

Voor een pas gerenoveerde woning in Veenoord hebben we een moderne, greeploze designer keuken met marmerblad geplaatst. De afzuiging voor de kookplaat bevindt zich niet in het plafond, maar in de plaat. De ideale oplossing voor een moderne, chique look.

Greeploze Keuken in Emmen

Een prachtige, greeploze hoogglans keuken voor een gezin in Emmen. Het blad is afgewerkt met een mooie betonlook. De greeploze kasten zijn eenvoudig en geruisloos te openen, wat deze keuken uiterst gebruiksvriendelijk maakt. De afzuiging is stijlvol geintegreerd in de kookplaat.

Greeploze keuken in Rolde

Een moderne, greeploze keuken met kookeiland voor een gezin in Rolde. De kasten zijn voorzien van een prachtige hoogglanzende, duurzame afwerking. Afgewerkt met volledig geïntegreerde, hoogwaardige kookapparatuur.

Tijdloze keuken in 150 jaar oud huis

Een uitdagende klus; een keuken in een 150 jaar oud huis! Onze ervaring heeft geleerd dat we in dit soort gevallen vaak te maken krijgen met scheve wanden en vloeren, broze wanden en oude afvoersystemen.

Gelukkig is het eindresultaat na 3 dagen intensief werk erg mooi. Een landelijke, tijdloze keuken die helemaal is aangepast aan de stijl van het huis.

Moderne, landelijke keuken

Keukenmontage Kort heeft voor deze familie een keuken mogen plaatsen met een prachtige mix tussen een moderne en landelijke look. 

Designer keuken in Ommen

We hebben een tijdloze, designer keuken in Ommen geplaatst. Afgewerkt met een prachtig, blad in grijstint. De kasten zijn greeploos en voorzien van een hoogglans lak. De moderne kraan maakt de keuken helemaal af.

Nostalgische keuken in Zutphen

Een uniek project; een nostalgische, landelijke keuken plaatsen in Zutphen.  De keuken is voorzien van een uitstekende wasbak en een mooie, nostalgische ronde kraan. De look van de keuken sluit prachtig aan bij de ambiance van de monumentwaardige woning.

Boerenkeuken in Dwingeloo

Een prachtige, houten boerenkeuken voor een boerderij in Dwingeloo. De koof van de kookplaat is met hout omlijnt en de kasten en het kookeiland zijn voorzien van een prachtig, stenen blad.

Moderne keuken met steenlook

Een leuke opdracht; een compacte, maar volledig moderne keuken met prachtige steenlook. Boven de kookplaat is een tv-toestel gemonteerd, met daartussen een stenen achterwand. De greeploze, diepe kasten sluiten geruisloos en bieden veel ruimte voor potten en pannen.

Houten keuken met zwarte omlijsting en kookeiland

Deze houten keuken met kookeiland in zwarte omlijsting is met veel plezier geplaatst in een nieuwbouw woning. De kasten zijn afgewerkt met natuurlijk hout en RVS grepen. De keukenapparatuur is naadloos geïntegreerd voor een moderne, natuurlijke look.

Ruim uitgeruste, moderne keuken

Een prachtige opracht; Deze prachtige, hoogglans keuken met houtlook is het perfecte voorbeeld van een echte designer keuken. Het ruimte kookeiland met integreerde afzuiging is een prachtige aanvulling op de houten achterwand met naadloos geïntegreerde ovens en magnetron.

Donkere, moderne keuken met zwevende kasten

Keukenmontage Kort heeft voor een gezin deze prachtige, greeploze donkere keuken met zwevende kasten geplaatst. De unieke vorm zorgde voor een uitdaging, maar het resultaat is erg mooi geworden. De zwevende kasten zijn voorzien van led-licht, dat maakt deze keuken echt een plaatje in deze woning.

Houten keuken met kookplaat

Deze prachtige, houten keuken met donker blad is met veel plezier geplaatst. De donkere afzuiging steekt mooi af tegen de rest van de keuken. De ruimte tegenover de kookplaat biedt ruimte voor barkrukken, zo kan in deze keuken niet alleen worden gekookt maar ook worden gegeten.

Moderne, matzwarte keuken

Deze moderne, greeploze matzwarte keuken was een uniek project. Naast de geïntegreerde combi-ovens is een uitsparing gerealiseerd voor extra kastruimte. Het witte blad staat prachtig in combinatie met de greeploze, matzwarte kasten.

Zwarte, greeploze keuken

Een bijzondere opdracht; een volledig matzwarte keuken met een minimalistische uitstraling. Een prachtige toevoeging voor een leuke nieuwbouw woning. Voorzien van greeploze, brede kasten met geluidsdemping. Voor optimale gebruiksvriendelijkheid en ideaal voor die prachtige, minimalistische donkere look.  

Moderne, greeploze keuken in Emmen

Deze moderne, greeploze keuken is met veel plezier geplaatst voor Blitzz kappers in Emmen. De horizontale bovenkasten zijn geruisloos en erg handig in gebruik. De betonlook sluit mooi aan bij de donkere vloer.

Landelijke keuken - Elim

We hebben voor een landhuis in Elim een unieke, landelijke keuken in een prachtige blauwe tint geplaatst. De kleur en stijl van de keuken sluiten prachtig aan bij de ambiance van het huis.

Advies nodig over uw nieuwe droom keuken? Wij helpen u graag onder het genot van een bakje koffie.

Over KMK

Wesley Kort, oprichter van Keukenmontage Kort, kreeg het monteren en installeren met de paplepel ingegoten, al vanaf zijn jongste jaren. Samen met zijn vader leerde hij al op jonge leeftijd omgaan met verschillende gereedschappen en materialen. Ook ruimtelijk inzicht, het voorspellen van werkende en niet-werkende situaties werd op deze manier ontwikkeld.

Langzamerhand ontwikkelde hij een passie voor allerlei projecten waarbij hij het oog van een timmerman, het inzicht van een architect en de snelheid van een installateur ontwikkelde. Na jarenlange ervaring bij zijn vader ontstond in 2018 zijn eigen organisatie: Keukenmontage Kort.

“Elke keuken is weer een nieuwe uitdaging; van de kleinste tot de grootste keukens, en van nieuwbouw huizen tot huizen die al een paar eeuwen staan.”

Wesley Kort